11.11.2014
Märksõnad: ratsatalu, talv

 

Nagu meil ikka traditsiooniks, siis meisterdame looduslikest materjalidest. Kui esialgu meisterdama asudes kuuleb seda, et ei oska, ei saa, ei tule välja... siis mõne aja möödudes saavad kõik hoo sisse ja iga asi tuleb oma näoga. Tore on pärast oma tööd kaasa võtta ja kodus, koolis kaunistuseks panna või kellelegi kinkida.

Lisaks meisterdamismaterjalide kogumisele ja ideede talletamisele teeme ettevalmistusi ka reesõidu hooajaks. Loodame, et ikka lund ka tuleb. Öeldakse küll,et regesid rauta suvel... aga suvi on nii kiire, et jääb see regede rautamine ka sügisesse. Õnneks küll vaja vaid aisasid juurde teha ja üht teist pisemat parandada.

Samuti oleme paika saanud jõulumenüü ja juba ootan seda aeda, kui jõulukapsaid ja praade saab hakata tegema. Nagu ikka, siis teeme midagi traditsioonilist ja midagi uut.  Ilma hea jõuluprae ja hapukapsasteta ei kujuta paljud jõulusid ette ja need on meil kindlasti olemas. Kapsad teeme ikka tumedas õlles, see annab head tummist mekki juurde. 

Kelle jaoks aga seapraad liiast on, siis pakume ka küülikuliha. Õnneks on meie toredas turismitalude koostöövõrgustikus nüüd uus liige- küülikukasvatustalu, kust hääd ja omamaist toorainet saab.  

Magusroaks sai sel aastal piparkoogi- tiramisu, jõuluhõnguline ja kerge, viib mõtted Itaaliasse.

Imago OÜ